Какалов и Курдов на "Лаута", феновете и Велев изгониха Какалов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (147)
17:22 / 20.08.2012
21014
Както се очакваше, днес малко след 16:30 Георги Какалов и Атанас Курдов се появиха на "Лаута", за да започнат тренировки с Локомотив.

Голяма агитка от привърженици на Локо също е на стадиона. Те отново заявиха нежеланието си Какалов да бъде привлечен в отбора, като допълниха, че нямат нищо против Курдов, който смятат за млад и перспективен играч, който никога не е показвал обидно отношение към Локо, за разлика от Какалов, който преди време е отправял жестове към публиката.

Какалов събра смелост и излезе пред привържениците, като им заяви, че е очаквал подобно отношение, но е тук, за да помогне на Локо. Въпреки това, феновете му заявиха в прав текст, че е нежелан и най-добре да си събере багажа и да напусне отбора.

Емил Велев се съгласи да хвърли повече яснота около отбора, като заяви, че Какалов е желан от президента Марешки, като самият треньор не го желае в отбора си. Също така Велев каза, че иска в отбора си Христо Янев и Светльо Тодоров, но отбора няма възможност да плаща заплатите им. Велев допълни, че не прави той селекцията и е в невидение за футболистите, които му карат.

След събитията Какалов и ръководството ан Локо седнаха на разговор от който стана ясно, че Какалов няма д абъде привлечен в отбора.

Очаквайте по-късно в Plovdiv24.bg снимки и още информация от драматичните събития на "Лаута".



Виж коментарите (147)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).