ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (25)
ПКД „Цар Симеон” смени лагера заради снега
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 17.01.2008Коментари (0)661
©
"Цар Симеон Рея96" смени зимния подготвителен лагер на отбора в Свиленград и вместо в граничния град, колоездачите на клуба се готвят от няколко дни край нашето Черноморие. Тимът отседна в курортното селище Крайморие, а състезателите всеки ден въртят педали по шосетата южно от Бургас, които са напълно почистети от снега. Това съобщи изпълнителният директор на пловдивския клуб Йордан Зашев.

Подготвителният зимен лагер ще бъде около 2 седмици и се провежда съвместно с най-добрите колоездачи на още три наши клуба - „Бургас", „Несебър" и „Свиленград".

Групата на „Цар Симеон Рея96" в Крайморие наброява 9 пловдивски състезатели. Тя се води и тренира от главния треньор на клуба Петър Павлов. В сбора са включени всички колоездачи от представителния мъжки отбор на „Цар Симеон Рея96", заедно с тима на юношите старша възраст. Това са националът Пламен Димов, Венцислав Каракитуков, Светослав Недев, новото попълнение от ЦСКА Борислав Иванов, Георги Орехов, Пано Гоги, Атанас Гочев, Димитър Бадалски и Кирил Кирезиев. Липсва единствено Дамян Филипов, който има ангажименти с националния отбор на България по колоездене на писта.

„Момчетата са много сериозни и тренират здраво. Правим често преходи от по 160-180 километра. Не е леко, но няма как - такъв е периодът. Вчера всички в отбора имаха възстановителен ден и тренираха по-лекичко. Пътищата тук са отлични за каране, повечето от шосетата край морето вече са сухи", обясни наставникът Петър Павлов.

Както е известно, падналият обилен снеговалеж в цялата страна в началото на януари и лошите метереологични условия отложиха с десетина дни зимния подготвителен лагер на колоездачите на „Цар Симеон Рея96" в Свиленград. За това подготовката за новия спортно-състезателен сезон започна при домашни условия. Иначе идеята не шефовете на клуба бе отборът да отседне на лагер в граничния град, а състезателите да карат по сухите, по-топли и по-добре поддържани шосета в съседна Гърция.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ето къде ще гледаме мачовете от Евро 2024
Феновете на Ботев събраха над 4000 лева за благотворителност
Окончателно! Ерата на Гриша Ганчев в Литекс приключи
Марица представи шеста волейболистка за новия сезон
Фенклубът на Локо: Томаш спечели уважението ни, но най-силните аплодисменти са за Бащата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: