Президентът на Ботев Пд: Цветков ще играе срещу Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
08:49 / 14.08.2012
13340
Президентът на Ботев (Плов­див) Юли Попов успокои феновете на тима, като заяви, че звездата Иван Цветков ще може да играе сре­щу Левски. Вчера в някои медии се появи информация, че напада­телят няма да излезе на "Герена" в неделя, тъй като между двата клуба имало договорка той да не вземе участие в мача като част от трансфера му при "жълто-черните".

"Иван Цветков ще може да играе срещу Левски. Няма никаква договорка със синия клуб, от който закупихме футболис­та, да не излиза срещу тях. Иван Цветков си е наш играч, подписали сме договор и треньорите ни решават в кой мач да играе и в кой не, а не Левски", категоричен бе шефът на "канарите".

Спортно-техническият ди­ректор Александър Александров-Кривия пък сподели, че в четвъртък-петък ще се знае със сигурност дали Цветков ще из­лезе срещу сините.

Според запознати между два­та клуба наистина е имало принципна договорка нападате­лят да не играе в мача с Левски.

След хеттрика му срещу Славия обаче от ръководство­то на канарчетата са преце­нили, че ще е голяма грешка, ако се лишат от услугите му за двубоя със сините. Отделно шефовете се опасявали, че феновете, които припознаха в играча новия си идол, няма да приемат добре подобна новина и ще скочат на клуба за то­ва им решение. Така на 90% Иван Цветков ще излезе на "Герена" в неделя.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).