Ботев пуска в продажба "жълто-черния" Информатор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
16:44 / 10.08.2012
5251
На 11 август ще бъде пуснато в продажба поредното издание на "жълто-черния" Информатор. Печатното издание, което започна своята история през лятото на 2010 година, е в лимитиран тираж от 1000 броя. То съдържа 28 страници и ще се разпространява на цена от 2 лева.

Новата книжка предлага на ботевистите информация за всички 23-ма футболисти, с които отборът стартира сезона на своето завръщане в елита. Виждането си за развитието на "Ботев" споделят президентът на клуба Юли Попов, спортния директор Александър Александров и старши треньорът Ферарио Спасов.

По традиция в Информатор е отделено място за детско-юношеската академия, както и за материалната база на клуба, която е в процес на изграждане. Каква ще бъде визията на новият жълто-черен дом - "Колежа" и супермодерния комплекс в Коматево, ще си припомним от страниците на изданието.

Своето заслужено място в него намират и бултрасите, в лицето на Николай Георгиев от "Лудата банда" и отговорникът за организацията на екскурзиите при гостуванията на отбора Евгений Петров.

Информатор може да намерите в деня на мача със Славия на касите на стадион "Христо Ботев" и в клубния фен-шоп.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).