Ботев пусна от днес в продажба билетите за мача със Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
13:45 / 09.08.2012
9355
Ръководството на Ботев Пловдив пусна в предварителна продажба билетите за първия мач срещу Славия. В събота от 18.00 часа "канарчетата" излизат на стадион "Христо Ботев" след повече от две години и половина отсъствие от елита, а с оглед очаквания огромен интерес, клубът пусна пропуските в обръщение още днес в 12.00 часа в магазина за фен-артикули.

Цената на билетите е 10 лева за Сектор А и 5 лева за всички останали сектори. Срещу 2 лева билет могат да си купят ученици над 12 години, войници и пенсионери, като всички те трябва да удостоверят своя статут с личен документ при влизане на стадиона. Право на безплатен вход имат деца до 12 години, за които е задължително да са с придружител.

Припомняме, че през новия сезон на стадион "Христо Ботев" се въвежда нова организация.

Приканват се всички привърженици да си закупуват билети и да влизат на стадиона по-рано. Както е известно, влизането на стадиона се осъществява през система с турникети. Поради това е възможно скупчването на хора и образуването на дълги опашки, когато публиката пристига на стадиона в последния момент.

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).