Феновете на Вихрен призоваха Константин Динев да се върне

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
14:00 / 31.07.2012
4364
Новината, че бившият президент на ФК "Вихрен" Константин Динев се връща в Сандански начело на тима, е най-тиражираната през последните дни в курортния град, пише вестник "Струма". Очакванията са Коко да поеме кормилото на стигналия дъното футболен клуб в Сандански, след като напусна ФК "Локомотив (Пловдив). Информацията изтече вчера и от президента на фенклуба на "Вихрен" Николай Ангелов, който в момента поддържа градския терен.

Ето какво каза Ангелов каза:

"Феновете и спортните деятели сме готови да дадем още един шанс на Коко, стига да иска да застане начело на клуба. Бизнесът му е в Сандански и Петрич, той си живее при нас. Ние от фенклуба сме зад него. Истината е, че откакто напусна Сандански, футболът стигна дъното. Готови сме да започнем подписка в подкрепа на Коко и искане да поеме отново отбора.

По време на неговото управление футболът в Сандански регистрира най-сериозното си постижение, отборът игра в "А" група. Успяхме да възстановим градския стадион, почистени са седалките и районът около базата, която е запечатана от месец юни", твърди Ангелов пред е-79.

Човек, близък до Коко Динев, потвърди информацията, че е коментирана темата за връщането му в Сандански. През уикенда Динев бил на почивка в Слънчев бряг и разговарял, че тепърва предстои да се обсъжда с кмета на общината Андон Тотев и Общинския съвет завръщането му.

Кметът Андон Тотев, потърсен за коментар по повод тиражираната информация, каза:"Нито съм се чувал, нито ми се е обаждал Коко Динев за намеренията му отново да се върне в Сандански. Знам, че не е разговаряно и с председателя на Общинския съвет Атанас Стоянов. Реалността е, че футболът в Сандански започва от "А" окръжна група с нашите момчета от детско-юношеската школа на чисто и с момчета, които са излезли от школата." Мобилният телефон на Коко Динев вчера не отговаряше.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).