Коко: Щастлив съм, че оставям отбора в един изключително качествен и добър бизнесмен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
20:14 / 30.07.2012
6151
Бившият собственик на Локомотив Пд Константин Динев заяви на пресконференцията на представянето на новия бос на "черно-белите" Веселин Марешки, че той е най-щастливият в момента, тъй като остава отбора в един изключително качествен и добър бизнесмен, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Аз съм най-щастливият в момента, че се намери човек, който ще запази нашето дело и идея", бяха първите думи на бившият собственик на пловдивчани

"Не съжалявам, че напускам Локомотив Пд. Просто се чувствам като човек, който изпълни мисията си на "Лаута". Много добре знаете какво постигнах и къде беше отбора, когото поех Локо Пд преди 2,5 години", добави Динев.

"Чувствам се като успял човек, който възроди Локомотив и съм още по щастлив, че намирам един изключително качествен и добър бизнесмен, който съм сигурен, че ще успее да съхрани бъдещето и позициите на отбора, както и да го стабилизира", допълни Коко Динев.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).