Бонев: Коко Динев е пред отказване от Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (195)
18:35 / 21.07.2012
18705
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Коко Динев може да преустанови издръжката на клуба. Бизнесменът е обиден от транспарантите, които феновете издигнаха през второто полувреме на мача с Витес. На тях пишеше "Продажниците вън! Лаута не е казино! Да заложиш любовта на феновете, O.K., но винаги губиш!".

"Коко Динев беше изключително разочарован. Прие го много лично. Аз не съм го виждал да плаче, но в този момент той имаше сълзи в очите. Той ме прегърна и ми каза: Бате Ицо, не виждам смисъл да продължа. Готов съм да дам акциите на клуба срещу 1 лев. Намерете човек, на който да ги дам и който да издържа клуба. Опитах да го разубедя, но той си тръгна. Пред оттегляне е", сподели почетният президент на клуба Христо Бонев-Зума пред вестник "Марица".

"Днес (б.р. - вчера) се обадих на председателя на фенклуба Костадин Славов и го попитах какво са означавали плакатите. Той ми каза, че не вижда нищо обидно в тях и че не е задължително те да са срещу Коко Динев. Той допусна, че може да са срещу продажбата на Даксон. Тук ще кажа, че бях свидетел на всички перипетии около заминаването на Даксон. Знаете, че аз бях човекът, който настоя миналата година Коко да го върне в отбора, след като преди това, когато аз бях треньор, той избяга.

Коко беше категорично против продажбата на Даксон. Тук Наско Узунов се опита да го спре, дори се скараха. Бразилецът обаче отказа да се качи в рейса за Ловеч. Коко му предложи повече от два пъти увеличение на заплатата.

При това положение Динев нямаше как да го спре, тъй като договорът му изтича в края на следващия сезон. Четох изказване и на самия Даксон, в което той моли феновете да не упрекват Коко Динев за продажбата му. Президентът не бива да бъде винен за това. Той е човекът, който в тези времена дава личните си пари за съществуването на Локомотив.

Ще е пагубно не само за клуба, а за целия български футбол, ако не се явим за реванша срещу Витес. Това са огромни средства и на този етап не съм видял на Лаута някой, който тича, за да ни ги подари. Трябва много добре да си дадем сметка за това. Последиците за Локомотив ще жестоки за близкото ни бъдеще. Затова призовавам привържениците ни да бъдат разумни. Нашата сила винаги е била в единството ни", каза още Христо Бонев.

Източник: Марица



Виж коментарите (195)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).