Мъри урежда трансфер на любимеца на "черно-бялата" агитка в Кипър

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:58 / 09.07.2012
2901
Националът Христо Златински е пред договор с кипърския Арис (Лимасол). Футболистът е предложен на клуба от Острова на Афродита от бившия треньор на Левски, Литекс и Анортозис Станимир Стоилов. Мъри е в близки отношения с тима от Лимасол и посредничи при преговорите.

В момента Златински е свободен агент и първо пробва късмета си в отбори от Азербайджан и Казахстан, но до договор не се стигна. Бяха му предложени заплати от по 20 000 долара, но тимовете от бившите съветски републики в последния момент са се отметнали и са занижили обещаните пари. 

В крайна сметка Христо Златински е влязъл в контакт с Мъри Стоилов, като треньорът споделил, че ще направи всичко възможно да осъществи контакт между Арис (Лимасол) и халфа.

Очаква се в близките дни да има развитие около бъдещ контракт между двете страни. Ако все пак сделката пропадне, най-вероятно футболистът ще се завърне в редиците на Локо (Пд). 

Босът на "смърфовете" Коко Динев проведе няколко разговора с любимеца на "черно-бялата" агитка, като oще не е ясно къде ще кацне Златински шансът играчът да се съгласи е 50:50.


Източник: "Меридиан Мач"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).