Локо връща на пожар Бенжелюн и Златински, мисли и за Тунчев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
10:16 / 06.07.2012
6290
Все по-голяма става възможността двама от основните играчи на Локо Пд от миналата година да се завърнат в отбора. Става въпрос за Юнес Бенжелюн и Христо Златински.

Собственикът на Локо Пд Константин Динев е провел разговор с французина, в който го е поканил да се завърне. Юнес се върна на лагера в Банско и тренира с тима, но си тръгна, защото напрежението върху него било голямо. Според Коко Динев Юнес има място в отбора и след като вчера на контролата с Легия се контузи Николай Христозов, то Динев е звънял и провел дълъг разговор с Юнес, в който разговор го е приканил да се върне възможно най- скоро време. Очаква се решение на Бенжалюн.

Що се отнася до Христо Златински, то Динев отново е провел разговор и с дефанзивния халф, в който двамата са уточнили възможността Ицо да продължи с "черно- бялата" фланелка.

Златински не замина на лагер с Локомотив в Австрия заради желанието му да заиграе в чужбина, но на този етап не е преминал в друг тим. Не се е осъществил и трансфер в ЦСКА ,каквато възможност също имаше.

Единственото нещо, което двамата трябва да направят за да се завърнат в Локомотив е преди това да се чуят със старши треньора Емил Велев, който ще има последната дума по тяхното завръщане.

В лагера на Локомотив в Австрия се разчу за освобождаването на Сашо Тунчев от страна на Лудогорец, но на този етап никой от ръководството не е коментирал евентуалното и негово завръщане в тима.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).