Локо записа първа победа в Австрия - Ели Маркес с първи гол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (176)
20:58 / 05.07.2012
13615
Локомотив Пд записа първа победа на австрийска земя. Пловдивчани се наложиха с 2:1 на Легия Варшава в контролна среща играна в Леоганг.

Двубоят не започна по най-добрия начин за "черно-белите", които само за половин час дадоха две жертви. Принудително терена напуснаха заради контузии защитниците Николай Христозов и Джереми Родригес.

Иначе в първата си по-опасна атака Локо Пд достигна до гол. Това се случи пет минути преди края на първата част, когато любимеца на феновете на "черно-белите" Даксон Да Силва намери със страхотен пас по диагонал Ели Маркес, който излезе очи в очи със стража на поляците, успя да го излъже и с удар по земя откри - 1:0.

След почивката Емил Велев пусна в игра каращия проби вратар Баия, който направи груба грешка в 60-ата минута, от която се възползва Косецки и възстанови равенството - 1:1.

Четвърт час преди края Локомотив Пловдив получи право да изпълни дузпа за нарушения на вратаря на Легия срещу Христо Спасов. Към топката се запъти Тодор Тимонов, но потърпевшия не отстъпи на Лимона да изпълни 11-метровия наказателен удар и Христо сам се загърби с изпълнението. Нападателят не сбърка и фиксира крайното 2:1 за Локо Пд.

На 7 юли (събота) Локомотив Пд ще изиграе последната си контрола от подготвителния лагер в Австрия. Възпитаниците на Емил Велев ще се изправят от 19,00 часа в Гоинг срещу Ал Джаиз (Катар).

Локо Пд: Господинов, Родригес, Саламастракис, Христозов, Венков, Д. Георгиев, Сержиньо, Даксон, Тодоров, Тасио, Лазаров-к (В. Георгиев, Маркес, Баия, Тимонов, Спасов, Йорданов, Маламов, Котев, Кириакидис)


Виж коментарите (176)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).