Локо търси допълнителни спонсори, стяга сериозна подготовка за Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (88)
10:42 / 05.06.2012
13098
В последните няколко дни, в общественото и медийното пространство на Пловдив гравитират слухове, че се търсят нови спонсори за Локо, че Константин Динев реже издръжката на отбора, че се разпродават играчите. Истината се оказа съвсем разлина, научи Plovdiv24.bg.

Динев ще продължи да дава същите пари за отбора, но се търсят допълни спонсори. Причината е евроквотата, която спечели Локо. За достойно представяне в Европа, "смърфовете" се нуждаят от сериозна подготовка и такава вече е предвидена. Освен в Банско, по всяка вероятност, "черно-белите" ще заминат на подготовка в Швейцария. Освен това лидерите на отбора желаят да преподпишат договорите си при подобрени финансови условия. Всичко това изисква допълнителни средства и ръководството на "черно-белите" се е нагърбило със задачата да намери рекламодатели. Европейският излаз на отбора улеснява в известна степен тази задача. Вече са проведени предварителни разговори с няколко големи пловдивски фирми, като някои от тях са изявили готовност да помогнат. Тепърва обаче ще се преговаря сериозно и за конкретни суми.

Не е изключено и част от тези допълнителни средства да се набавят чрез продажбата на някои от конвертируемите играчи на Локо.



Виж коментарите (88)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).