ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица изпусна Дунав у дома
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:32 / 01.12.2007Коментари (0)2117
Марица не успя да победи Дунав у дома в последния кръг на Източната "Б" ПФГ, въпреки че надигра тотално съперника си. Срещата завърши 1:1, като двата отбора играха атакуващ и атрактивен футбол и единственото негативно в мача бе слабото съдийство на главния рефер Йорданов, който даде куп безсмислени картони и абсурдна дузпа за гостите.

Първото полувреме бе равностойно, като и Марица и Дунав имаха шансове за гол. Най-интересното обаче се случи в 35-ата минута. Тогава след центриране Росен Каптиев от гостите и Крачунов от Марица се сблъскаха в наказателното поле, което бе достатъчно за съдията да отсъди дузпа в полза на Дунав. Зад топката застана потърпевшия Каптиев. Първият удар бе спасен от Теодор Скорчев, след което младия вратар спаси и добавката на Християнов. Скорчев не се забави и веднага пусна топката наперд към Емил Стоев. Голмайстора на Марица остана сам срещу вратаря на Дунав Филипов, но пропусна при първия удар, само за да може Атанас Лазаров да вкара за 1:0.

През втората част Марица вдигнаха оборотите и създадоха куп голови положения. В 63-ата минута Емил Стоев се освободи от защитата на Дунав и остана сам срещу Филипов, но не успя да удвои резултата. Малко по-късно отново Бадема можеше да вкара, но ударът му с глава срещна гредата на Дунав.

В 70-ата минута в една от малкото си смислени контраатаки Дунав успя да изравни. Каптиев получи топката на 20-тина метра пред вратата на Марица, реши да стреля и след рикошет топката излъга Скорчев и бавно се изтъркули в мрежата - 1:1.

Въпреки гола Марица продължи да играе в същото темпо и продължи да създава възможности за гол. В 78-ата минута отново Емил Стоев можеше да вкара, но отново нямаше късмет - оставен сам на ъгъла на малкото наказателно поле ударът на Бадема попадна в тялото на Филипов. Три минути по-късно русенци отново се разминаха, като след разбъркване топката премина на сантиметри покрай страничния стълб на вратата на Дунав.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: