Държава и община дават рамо на Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (32)
18:55 / 30.05.2012
8528
Държавата и община Пловдив ще подкрепят ръководството на Локомотив Пловдив в реализацията на инфраструктурни проекти.

Това каза за БТА изпълнителният директор на отбора Атанас Узунов след срещата си премиера Бойко Борисов и кмета на Пловдив Иван Тотев. На разговорите присъстваха почетният президент на клуба Христо Бонев и председателят на фенклуба Костадин Славов.

Проектите предвиждат подобряване на инфраструктурата на стадиона в квартал "Лаута", уточни Узунов. По думите му премиерът е препоръчал на кмета да разучи всички възможности, с които може да се помогне на Локомотив в подготовката на отбора за предстоящото участие в турнира на Лига Европа. Отделно от общината са поели ангажимента да следят стриктно за изпълнението на сроковете относно поставянето на осветление на стадиона.

След 6-годишно прекъсване Локомотив Пловдив отново се класира за европейските клубни турнири независимо от загубата си от Литекс Ловеч. Квотата за Лига Европа е факт след шампионската титла на Лудогорец и черно-белите ще участват в турнира като финалист за купата на България. Локомотив Пловдив приключи сезона на шесто място с актив от 57 точки.



Виж коментарите (32)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).