ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо продължи победната си серия с успех над Спартак
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:02 / 25.11.2007Коментари (0)5615
Локомотив продължи победната си серия в първенството, побеждавайки Спартак (Варна) с 1:0. Единственото попадение отбеляза Йордан Милиев през второто полувреме след изпълнение на корнер. „Смъурфовете" тотално надиграха своите гости, които успяха да отправят само един опасен удар към Стоян Колев. На много слабо ниво се представи главния рефер Петър Тончев от София, който с неадекватното си ръководене на срещата изнерви до краен предел и двата отбора.

Срещата започна динамично и още в 6-та минута „черно-белите" имаха възможност да открият. Стойко Сакалиев напредна и пусна извеждащ пас към Мартин Камбуров, който останал очи в очи със стража на гостите стреля в аут.

Последваха няколко много слаби минути и за двата отбора. „Черно-белите" се отчетоха с няколко неточни удара от средно разстояние, докато гостите трудно минаваха централната зона на терена. Малко преди почивката Иванович от състава на гостите бе заменен от своя треньор тъй като тръгна да провокира съдията и футболистите на Локомотив и бе въпрос на време да си изпроси втори жълт картон и да поеме към съблекалнята.

Второто полувреме започна изключително динамично за домакините. „Смърфовете" грабнаха своите гости от първите минути и ги натикаха в наказателното им поле. В 50-та минута Даксон пое отбита от защитата топка и отправи топвен удар, но Арнаудов бе точно на пътя на топката и успя да опази вратата си суха.

Само две минути по-късно падна и победното попадение. След изпълнение на корнер и центриране на Даксон, Йордан Милиев се извиси над всички и с глава не остави никакви шансове на стража на гостите, бележейки за 1:0.

В 55-та минута Йошев проби от ляво и сервира отпката на главата на Мартин Камбуров, но таранът на домакините стреля в аут.

В 65-та минута бе и единственото опасно положение за гостите. След центриране от дясно Мирчев отправи много силен и точн удар от воле, Стоян Колев успя да избие топката, колкото тя да се удари в гредата, след което я улови.

В 70-та минута Сакалиев отправи много опасен удар с глава от корнер. В ответната атака Анев напредна опасно от дясно и центрира перфектно топката на Мартин Камбуров, който почти на празна врата стреля покрай гредата.

В 80-та минута бе и най-чистото положение в срещата. Резервата Румен Горанов изведе Стойко Сакалиев сам срещу вратаря на гостите. Бургазлията преодоля стража, но от малък ъгъл нацели гредата на опразнената врата.

В самия край на срещата другата резерва Митко Илиев стреля няколко пъти опасно, но в аут.


Още по темата: общо новини по темата: 4
26.11.2007
25.11.2007
25.11.2007
25.11.2007






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Притеснителна информация за състоянието на Петър Андреев
Фенове на Локо поискаха от Бащата и Томаш публично да разкрият причините за раздялата
Локо към феновете: Най-силният и верен 12-и играч! И в Пловдив, и в цяла България!
Официално: Локо разтрогна договорите на Томаш и тримата му помощници
Трима от Ботев на призови места в анкетата "Футболист на футболистите"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: