Издънка на Локо на "Лаута" срещу Миньор го отдалечи от Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (119)
18:31 / 19.05.2012
16849
Отборът на Локомотив Пловдив направи фрапантна грешка по пътя си за Европа, след като направи 1:1 у дома срещу тима на Миньор Пк в мач от предпоследния 29-и кръг на "А" група. С това равенство Локо Пд уби всякакви надежди за атакуване на 3-тото място в първенството.

Иначе двубоят на "Лаута" започна не по начина както искаха пловдивчани. В 40-ата минута след една грешка на Иван Караджов и Михаил Венков, Миньор успя да поведе. Вратарят и бранителят на Локо Пд не се разбраха кой да избие една топка, а Брахами точно това чакаше и даде аванс на "чуковете" - 0:1.

След гола Локо логично наложи териториален натиск към своя опонент, но само добрите намеси на Банков го лишиха от гол. Така се стигна до 80-ата минута, когато нападателя на миньорци Крум Бибишкав си вкара нелеп автогол. Нападателят се опита да изчисти центриране на Даксон Да Силва от корнер, но вместо това оплете коженото кълбо в собствената си мрежа за 1:1.

Локомотив Пд можеше да достигне до пълен обрат в края на мача. Христо Златински отправи много силен шут към вратата на "чуковете", но само добрата намеса на Банков остави резултата непроменен.

Така пловдивчани ще стискат палци на Лудогорец да победи в последния мач ЦСКА и да стане шампион, за да може "черно-белите" да играят в Европа, тъй като носител и шампион на България - Лудогорец, Локо Пд ще играе в евротурнирнирите като финалист за Купата.



Виж коментарите (119)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).