Локо даде 4 жертви по-време на финала с Лудогорец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
09:30 / 18.05.2012
2805
Трима футболисти на Ло­комотив Пд ще висят до последно за домакинството на Миньор в събота. Това са защитникът Танко Дяков и халфовете Даксон Да Силва и Христо Златински, които паднаха жертви по време на злополучния финал за Ку­пата на България, загубен с 1:2. Всички те бяха заменени по време на двубоя. Най-се­риозно е положението с бившия бранител на Черно море и Локо Сф, който има болки в лявото коляно.

Ав­торът на гола срещу разградчани Даксон е с травма в прасеца. Националът Зла­тински също е получил удар в коляното при сблъсък с Шоко още през първото по­лувреме. Той обаче е стис­нал зъби и е изявил желание да продължи играе. В крайна сметка издържа до 82-ата минута, когато бе заменен от Йордан Тодоров.

Двубоят с Миньор ще пропуснат още Юнес Бенжелюн, който беше изгонен в края на срещата, и неигралият през последния ме­сец таран Христо Спасов, който все още не се е възстановил от травма в глезена.

Лекарският екип на Локо­мотив ще направи всичко възможно да вдигне на крака контузените за мача в събота, тъй като победа­та срещу перничани може да се окаже с решаваща ро­ля за класирането на плов­дивчани в Лига Европа догодина.

Локо Пд ще проведе само една пълноценна тренировка преди утрешния мач с пер­ничани на "Лаута". Един­ственото занимание, в кое­то ще се включат всички футболисти на Емил Велев, ще се проведе днес в 16:30 часа. Треньорът на пловдив­чани реши да даде почивка на играчите след финала.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).