"Черно-бяла" инвазия заля Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
11:25 / 17.05.2012
5965
Локомотив Пловдив загуби финала за Купата на България срещу Лудогорец (1:2) късно снощи в Бургас, но спечели сърцата на много фенове, които заляха вчера морския град. 

Единствено екип на Plovdiv24.bg успя да улови ексклузивни моменти от привържениците на пловдивския отбор в морската градина, които се събраха от ранни зори в Бургас и превърнаха града в "черно-бял".

Всеки един фен на Локо Пд, който бе пристигнал в Бургас се запътваше към морската градина, където се събираха всички ултраси на "черно-белите", които не спираха да пеят за любимия си клуб и се веселяха край плажната ивица до първия съдийски сигнал. 

Фенове от Англия, Чехия и други европейски градове, както и привърженици зад Океана се стекоха в Бургас, за да подкрепят любимия си отбор. 

Някои от феновете, които живеят зад граница, признаха пред наш репортер, че за пръв път присъстват на такава гледка и изживяват подобно нещо. Дори имаше възгласи "Няма такова атмосфера хора, това надали ще го преживея друг път" - това бяха само малка част от възгласите ма привържениците на Локо Пд зад граница. 


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).