Велев: Ние сме победители

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:32 / 13.05.2012
3394
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев заяви, че неговите възпитаници са победили в двубоя си с "Ботев" (Враца). Срещата завърши 1:1, а домакините успяха да вкарат след изтичането на 3-те минути добавено време.

"Ние сме победители, защото "Ботев" (Враца) отбеляза гола си в 95-ата минута. Съдията лично е казал, че след фаула ще свири края на мача, но той даде и корнер. Няма значение, това не оправдава нашата разконцентрираност при гола. Продължаваме напред и ще се готвим усилено за финала в сряда срещу Лудогорец. Литекс и "Левски" са стимулирали съперника. Пак казвам, няма нищо лошо. Винаги съм играл с най-добрите и здравите си футболисти. Знаете, че имахме и наказани и контузени. Много съжалявам, че изпуснахме така нелепо победата след края на игровото време", каза Велев.

"Вие изтълкувайте дали обвинявам съдията. Не искам да му правя разбор. Той свири много добре мача, но накрая му се изгубиха няколко минути. Ние сме си виновни, че изпуснахме голове и накрая бяхме разконцентрирани, но не оправдавам и съдията, който даде на допълнителното време още две допълнителни", допълни Кокала.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).