Локо със сигурност в Европа, ако Лудогорец стане шампион

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (42)
23:03 / 08.05.2012
10126
Безумията на БФС, предвождано от великия бивш вратар, и тотален провал като управленец Боби Михайло,в продължават с пълна сила.

Цял втори полусезон, от централата регулярно пускаха информация, чрез удобни медии, че финалистът за Купата не печели квота за УЕФА. Днес обаче тази неистина загуби давност, след писмо от европейската централа. Оказва се, че ако Лудогорец стане шампион, Локо със сигурност ще играе в Лига Европа, независимо дали спечели или загуби финала.

Ето и въпросното писмо:

Уважаеми Колеги,
Във връзка с получено в Българския Футболен Съюз циркулярно писмо от УЕФА, бихме искали да Ви уведомим, че по настояване на Европейската футболна централа и съгласно промяна в Правилника за провеждане на Турнира "Лига Европа", в сила при определяне на представителите на всяка страна е следното правило:


Ако победителят в Турнира за Купата на България "Корпоративна Търговска Банка" спечели квота за участие в квалификациите за Шампионска лига за сезон 2012/2013, неговото място в турнира "Лига Европа" се заема от отбора, загубил финала в Турнира за Купата на България. Загубилият финалист обаче влиза в Турнира "Лига Европа" с квотата за най-ниско класирания в първенството участник в Европейските турнири, а не с мястото, запазено за носителя на Купата на България.



Виж коментарите (42)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).