Официално: Локо влакът тръгва от Централна гара в 12,40 ч. на 16 май!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:45 / 08.05.2012
4785
Административният директор на Локо Пд Атанас Узунов изказа благодарности на днешната пресконференция в Общината на министър Ивайло Московски и кмета Иван Тотев, за специалните вагони, които ще бъдат отпуснати за привържениците на "черно-белите" за финала за Купата на България, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Узунов също така каза, че влакът за Бургас ще тръгне в деня на мача в 12,40 от гара Пловдив и ще пристигнат в 17,10 часа. На връщане ще тръгнат в 00,00 и ще се пристигне под тепетата в 04,30 часа.

На пресконференцията присъства и председателят на фен-клуба на Локомотив Пловдив Коце Славов, който сподели, че са се спрели на пътуването с влакове, тъй като е по-добро решение от това с рейс. Той също така изтъкна, че до момента са продадени 1800 билета за финала. 

Славов прикани всички локомотивци да си купят билети за мача с Лудогорец до 14 май, който до тогава цената им остава на 5 лв., той допълни, че след това билети ще се продават и в Бургас, но на цена 10 лв. 

Председателят на фен-клуба на Локо допълни, че за децата от школата на отбора, които ще присъстват на мача с родителите си, е осигурен безплатен превос с рейс.

За финал Коце Славов шеговито отправи призив към зам.-кмета Георги Титюков да оправят терасата на Общината, тъй като след завръщането от Бургас с Купата, при показването й пред пловдивчани, да може да издържи на буйната радост на футболистите на Локомотив. 


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).