Атанас Узунов: Спрете спекулациите, положителна допинг проба няма!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (117)
13:14 / 07.05.2012
11568
"Спрете спекулациите, положителна допинг проба няма"! Това заяви преди броени минути Атанас Узунов на специална пресконференция по повод възникналата ситуация около халфа на Локомотив Пловдив Даксон Да Силва, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Администратора на пловдивчани също така изтъкна, че въпроснато мазило (Урбазон-а метилпреднизолон), тъй като кремовете не са забранени вещества. 

Даксон с просълзени очи заяви, че никога не би взимал стимулирани забранени вещества. Бразилецът също така отсече, че след като научи новината е бил шокиран и не е могъл да спи цяла нощ.  

Бразилецът също така сподели, че от 5 години е в България и това е най-неприятната новина която го е сполетяла до момента.

"Никога не съм ползвал стимуланти, аз просто играя колкото мога, досега не ми се е случвало такова нещо. Аз съм толкова далеч от семейството си, футболът е моят живот и никога не бих направил такова нещо", заяви разстроеният бразилец.




Виж коментарите (117)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).