Левски готви тлъста премия за играчите при бой над Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:34 / 04.05.2012
1634
Ръководството на Левски готви тлъста премия за играчите, ако бият Локомотив Пд на Лаута в неделя. Сините гонят последния влак за Лига Европа, а класирането за турнира минава при задължителна победа в Пловдив. Именно поради важността на двубоя от Герена са решили да развържат кесията и да стимулират играчите като за последно. Премии ще има и за оставащите срещи, но трите точки на Лаута ще са най-добре платени.

- Г-н Иво Тонев остана изключително доволен от победата над ЦСКА и завиши премиите за успеха в дербито. Премии има, но футболистите все едно не ги искат. Те изпуснаха добри бонуси в някои от изминалите срещи, така че сега могат да се реваншират както към клуба, така и към себе си за пропуснатото - заяви пред "7 дни спорт" финансовият директор на Левски Константин Баждеков.

Както е известно, сините футболисти прибраха по 5 хил. лв. на калпак за боя над ЦСКА. Срещу Локо Пд премията се очаква също да е солена, но едва ли ще е колкото тази за успеха над червените. Играчите на Левски вече изпуснаха веднъж да напълнят джобовете на Лаута. През март сините бяха бити от Локо с 2:1 в турнира за Купата на България и се разминаха с 2 хил. лв. за класиране на полуфиналите в надпреварата.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).