"Канарчетата" си връщат изгонен от Радуканов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
13:34 / 02.05.2012
4294
Ботев Пд желае да си върне халфа Васил Гуджев през лятото. 21-годишният талантлив футболист през пролетта се подвизава в третодивизионния Сви­ленград. Бившият треньор на "жълто-черните" Милен Радуканов изненадващо освободи Гуджев от отбора през зимата.

Пловдивчани обаче продължиха да сле­дят изявите и развитието на халфа в Свиленград и искат той отново да облече "жълто-черния" екип. Крайното решение за неговото завръщане ще вземе бъ­дещият нов треньор на Ботев Пд. Не е изключено Гуджев да подпише нов професионален договор с жълто-черните, но да продължи да се обиграва в друг клуб.

В същото време лош къс­мет сполетя любимеца на агитката на жълто-черните Васил Василев - Стълба. 27-годишният защитник получи фрактура на лявата си китка по време на дву­странната игра в петък и на ръката му ще стои гипс в продължение на 30 дни. Халфът Димитър Байрев пък продължава да е под въпрос за предстоящия мач с Добруджа заради травма.

Междувременно билети за мача Ботев - Добруджа ще могат да се купуват от фенмагазина на стадион "Христо Ботев" от днес до петък. Както е известно, пловдивчани ще приемат тима от Добрич в Сливен заради наказанието с ли­шаване от домакинство за една среща, наложено от ДК към БФС. Двубоят е в събота, 5 май, от 18.00 часа.

Единичната цена на би­летите е 4 лв. Клубът ор­ганизира и екскурзия за бултрасите на стойност 10 лв. (4лв. билет + 6 лв. пътни). Освен на стадион "Христо Ботев" в Пловдив пропуски ще се продават и на две каси на стадион "Хаджи Димитър" в Сли­вен, но само в събота.

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).