Вуцов фаворит за треньор на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
08:51 / 02.05.2012
3363
Велислав Вуцов отново е фаворит №1 за треньорския пост в Ботев Пд. 44-годишният специалист е актуален вариант за горещия стол при пловдивчани напоследък, когато се търси нов наставник за отбора.

По информация на "7 дни спорт" все още не имало официални преговори между ръководството на Ботев Пд и бившия треньор на Левски и Славия.

Очаква се развитие по този въпрос да има в следващите 2 седмици. Според запознати мажоритарният собственик на Ботев - банкерът Цветан Василев, е в чужбина и едва след неговото завръщане ще се премине към конкретни разговори.

Един от най-важните фактори, които могат да натежат за избора на Вуцов за треньор на Ботев, са феновете. Немалка част от тарторите на различните фракции на агитката искат именно него за наставник на тима. Дори някои от тях вече са лобирали за Вуцов пред ръководството на клуба.

Запалянковците оценяват чисто професионалните качества на Вуцов, бойкия му характер, както и съпричастността му към съдбата на Ботев, когато бултрасите водеха войната си за изгонването на Димитър Христолов, за което Вили помагаше с каквото може.

Както вече писахме, Ботев проведе разговор с Димитър Димитров-Херо, но наставникът на Черноморец Бс отклони предложението на пловдивчани. Треньорът на Черноморец Поморие Неделчо Матушев се счита за основния конкурент на Вуцов за поста.



Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).