ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Скучно 0:0 за Локо и Беласица в Петрич
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:29 / 11.11.2007Коментари (0)4362
© Lportala.net
снимка: Архив
Слаб мач показаха Беласица и Локо Пловдив на стадион "Цар Самуил" в Петрич и съвсем заслужено крайният резултат е 0:0. Други бяха очакванията на всички, след като силният в последно време "железничарски" тим трябваше да се изправи срещу последния във временното класиране. Въпреки това обаче скучният футбол доминираше в югоизточния град този следобед.

В първите минути като по-сериозно положение се открои конкретно едно, при което след ъглов удар за Локомотив Пд Иван Иванов скочи най-високо, но не можа да нацели рамката на вратата. В 7-та минута Велинов напредна опасно, но бе спрян. В 10-та минута Мартин Камбуров достигна с топката до дъгата на наказателното поле, но топката му избяга и попадна в ръцете на вратаря Манолов. Ситуациите в първите минути се редяха пред двете врати. Съвсем очаквано по-активни бяха пловдивчани, но така и не успяха да намерят удачна ситуация за да отбележат точен удар в очертанията на противниковата врата.

В 20-та минута за оспорване на съдийско решение Мартин Камбуров получи жълт картон. Съдийството отново бе повод за нерви от страна на "черно-белите", които имаха доста протести срещу отсъжданията на главния съдия Александър Костадинов. В края на първото полувреме дори се стигна до спречкване на футболистите, след като играч на Локо бе проснат на земята при грубо нарушение от страна на домакините.

В началото на второто полувреме отново пловдивчани наложиха натиск. При една от възможностите за добро отиграване и някакъв резултат Мартин Камбуров бе зад топката за изпълнение на пряк свободен удар, а срещу него стена от трима футболисти. Силният шут на Камбуровя обаче прати топката в аут.

При грешно отиграване в 68-та минута от страна на домакините топката попадна у Даксон да Силва, който подаде към Камбуров и създаде голяма опасност за Беласица, но нападателят на пловдивчани бе в засада и не можа да завърши атаката на тима си.

Даксон Да Силва успя да затрудни максимално Ангел Манолов при едно изпълнение на пряк свободен удар в 74-та минута, вратарят обаче боксира и извади топката в ъглов удар, след който обаче не последва нищо интересно.

В последните минути на двубоя и двата отбора засилиха играта. Пряк свободен удар срещу Манолов в 90-та минута имаха гостите от Локомотив. Най-високо скочи Иванов, но той извърши нарушение срещу защитник на домакините. С това приключиха и сериозните положения в двубоя и двата отбора прибавиха по точка към временните си активи.

Съставите на двата отбора:
Локомотив: Стоян Колев, Иван Иванов, Радослав Анев, Ангел Йошев, Йордан Милиев, Даниел Моралес, Дани Кики, Мартин Камбуров, Красимир Димитров, Стойко Сакалиев, Даксон Да Силва. Резерви: Ставрев, Бранеков, Горанов, Златинов, Златински, Халими, Хейган

Беласица: Ангел Манолов, Диану, Трифонов, Личков, Велинов, Жоел Кики, Орловски, Маркес, Николов, Бето, Ду Бала. Резерви: Бахтарлиев, Кацимерски, Кабранов, Ненов, Димитров, Дюлгеров, Дамянов

Още по темата: общо новини по темата: 4
11.11.2007
11.11.2007
10.11.2007
09.11.2007






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Динко Хоркаш: Локо ми предложи 4 оферти за трансфер, но аз ги отхвърлих
Новите карти на Локо с цени от 200 до 1200 лева, има и промопакети
Носител на Купата с Локомотив сменя отбора
Преместиха мачовете на Атлетик и дубъла на Локо
Христо Златински: Всяко начало има своя край! Шампионите са велики хора!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: