Стара Загора иска финала за Купата на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
19:52 / 17.04.2012
3642
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров предложи стадион "Берое" за финалния мач от турнира по футбол за Купата на България. Той изпрати писмо с това предложение до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов и президента на Българска професионална футболна лига Стефан Капралов.

В писмото Тодоров изразява готовността на спортната общественост, на многобройните фенове на футбола и административното ръководство на Общината за провеждането в Стара Загора на финалния двубой от турнира по футбол за Купата на България между отборите на Лудогорец и Локомотив Пловдив, който ще се проведе на 16 май 2012 година.

Според него, "стадионът под Аязмото разполага с всички необходими условия за финалната среща - ново осветление, добре поддържан терен, достатъчен капацитет от седящи места и най-вече уникална атмосфера!".

"Убеден съм, че стадион `Берое` ще бъде пълен и атмосферата ще бъде подобаваща за финал. Стара Загора се намира в центъра на България, което ще допринесе за възможността много фенове на футбола да видят на живо предстоящия двубой", пише още старозагорският кмет. 



Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).