Велев: Радвам се, че с характер и с великолепна публика спечелихме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
21:19 / 11.04.2012
3344
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Емил Велев остана много доволен от хъса и агресията, които неговите играчи изиграха днешния двубой. Така треньорът на пловдивчани отново ще има честа да бъде на финал за Купата и този път да е спечели, след като миналата година не можа да го стори със Славия, като загуби на финала от ЦСКА.

"Това бе един мач, който е достоен за финал. Играчите изпълниха изискванията, които им бяха поставени. Отбелязахме гол и се постарахме да не допускаме", заяви Емил Велев.

"Радвам се, че с характер и с великолепна публика, която имаме, спечелихме този полуфинал. Ще ни бъде много тежко на финала, Лудогорец е добър отбор, победихме ги за първенство, но на финала ще бъде друго. Чакаме мача с нетърпение.

"От тук нататък преследваме първенството, ще изкараме великденските празници, а после се готвим за Свектавица", завърши Велев.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).