Литекс и Локо ще творят зрелище в града на люляците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:58 / 11.04.2012
2133
Отборите на Литекс и Локомотив (Пловдив) илизат един срещу друг в така чакания полуфинал от турнира за купата на България. Двубоят е от 19:00 часа на градския стадион в Ловеч.

Очаква се наставникът на домакините Христо Стоич­ков ще напра­ви промени в защита за днешния мач. Камата е недоволен от представянето на бранителите в дома­кинството на Ми­ньор (2:2), заради което обмисля рока­ди.

Илия Миланов може да седне на пейката за сметка на Максим Жос или Бернард Итуа. Стра­хил Попов също не е сигурен на десния бек, въпреки че сре­щу перничани асистира за попадение­то на Марсело Никасио.

В средата на тере­на Христо Стоичков също може да про­мени досегашното статукво. Със сигур­ност в стартовите единадесет ще по­падне Георги Мила­нов, който се връща след наказание. Нищо чудно сред офанзивните футболисти да се появи Томи Костадинов, който от началото на пролетния дял е твърда резерва.

Най-вероятно пък, тарши треньорът на "смърфовете" Емил Велев ще заложи на "ста­рите кучета" в полу­финала с Литекс днес. Кокала ще направи промени в състава, тъй като Валери Геор­гиев е наказан, а Танко Дяков е контузен.

Основният проблем пред специалиста е кой да партнира в отбрана­та на Юнес Бенжелюн. Най-вероятно това ще бъде Любомир Вита­нов, който ще бъде преквалифициран от опорен халф в защитник.

Емил Велев може би ще разчита в напа­дение на капитана Здравко Лазаров, а зад него ще бъде Даксон Да Силва. В отбранителния вал ще бъдат от дясно на ляво - Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Любомир Витанов и Михаил Венков. В халфовата линия ще си партнират Йордан Тодоров, Христо Златински, Даниел Георгиев и Сержиньо.

Близо 2000 привърженици на Локомотив ще присъстват на град­ския стадион под пок­рития мост. Запаля­нковците са доволни, че проходът Троян -Кърнаре ще бъде отворен единствено за техните автобуси. От Път­но управление Ловеч са се съгласили рейсо­вете и колоната с авто­мобили да бъде върна­та по същия маршрут Пловдив.

Източник: "Меридиан Мач"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).