Пускат допълнителни билети в Ловеч за феновете на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (26)
10:36 / 11.04.2012
6674
Ръководството на Литекс ще пусне днес в две от касите на стадион "Градски" в Ловеч допълнителни билети за привържениците на Локомотив Пловдив. Новината съобщи изпълнителния директор на "черно-белите" Атанас Узунов за Plovdiv24.bg.

"В много добри отношения сме с колегите от Ловеч и не искам да се спекулира за това, че няма да има билети за феновете на Локомотив. От ръководството на ловешкия тим ни заявиха, че ще пуснат допълнително билети за нашите привърженици в две от касите на стадиона, които ще отворят час и половина преди срещата", коментира Наско Узунов.

"От дирекция пътища и органите на МВР ни информираха, че прохода Беклемето е изчистен и ще бъде отворен специално за нашите привърженици", допълни изпълнителният директор на Локо Пд.

Очаква се днес над 2500 привърженици на Локомотив Пловдив да подкрепят своите любимци в Ловеч, в един от най-важните мачове за годината на пловдивчани.

Срещата между Литекс и Локомотив Пд е тази вечер от 19,00 часа.

 

 


Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).