Илиан Илиев иска в Левски резерва на Ботев и бивш голмайстор на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
14:44 / 10.04.2012
4921
Подписалият с Левски треньор Илиан Илиев въобще не кротува начело на Берое (Стара Загора), независимо че официално започва работа на "Герена" след края на сезона.

Варненският спец вече е дал списък с играчи, които спортно-техническото ръководство на "сините" трябва да му осигури за началото на лятната подготовка. Topsport.bg научи от свои сигурни източници, че листата на Илиев са повели едни от най-доказаните български голаджии през последните години.

Нападателите Атанас Курдов от Ботев (Пловдив), Цветан Генков от полския Висла (Краков) и Мартин Камбуров от китайския Далиен, са футболистите, които би трябвало да водят "синята" атака от лятото.

Новият силен човек в Левски - Иво Тонев, е обещал да провери какви са вариантите за привличането на последните двама от изброените играчи, още повече, че им беше и шеф в Локо (Сф).

Илиан Илиев пък е в напреднали преговори с "машината за голове" на Ботев от миналата година Атанас Курдов. Школованият в Байер (Леврекузен) пловдивчанин изглежда, че е най-близо до подпис с Левски, тъй като още през зимата е бил на крачка от трансфер в Берое.

Курдов със своя бунтарски нрав отпадна и от сметките на Костадин Видолов за утрешния сблъсък във Варна със Спартак. Клауза в договора му сочи, че ще коства на новите спонсори на Левски 200 000 евро, но вероятно сумата ще се коментира от преговарящите страни.

Цецо Генков пък почти сигруно напуска Висла, защото поляците признаха, че финасовото им дередже граничи с катастрофата и трябва да спасяват положението, като се разделят със скъполатените си чужденци.

Все още няма информация как вървят и дали въобще са тръгнали преговорите с Мартин Камбуров, когото Тодор Батков направи четири неуспешни опита да присъедини към "синята идея".



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 32
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).