Христо Бонев: Всички в Ловеч в сряда

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
13:32 / 10.04.2012
6008
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев прикани всички привърженици на "черно-белите" да подкрепят отбора в Ловеч, в един от най-важните мачове на пловдивчани. Утре от 19,00 часа Локо Пд се изправя срещу Литекс в мач от полуфиналите за Купата на България.

Ето и какво заяви Зума пред официалния сайт на Локомотив:

Скъпи приятели, привърженици на Локомотив, обръщам се към вас с призив да подкрепим безрезервно отбора в мача срещу Литекс. Обръщам се към Вас не само в качеството си на почетен президент. Мен титли никога не са ме блазнели. Обръщам се като един от вас, като човек, който е свързан почти 6 десетилетия с Локомотив. Обръщам се и от името на ветераните, които са носили черно-бялата фланелка през годините.

Нека да отидем в Ловеч и да помогнем на момчетата да спечелят поредната победа. Обръщам се към вас в този момент, защото виждам, че сега се гради нещо голямо и с бъдеще. Сегашният отбор е може би най-добрият от много време насам. Момчетата го доказаха, като не само биха Левски и Лудогорец, а категорично ги надиграха. Заслугата е както тяхна, така и на треньорския щаб на Емил Велев, който успя да направи не само тим, който мачка противниците си, а и сплотен колектив.

Наред с това в нашия любим клуб се случва и още нещо много хубаво - в последните 2 години за първи път от 2 десетилетия насам се инвестира в базата. Скоро ние ще имаме един от най-добрите футболни комплекси. Неслучайно Лаута бе избран да домакинства и мачове от Европейското първенство за юноши. Това би било немислимо само преди 2 години. И е гаранция, че сегашните успехи на отбора няма да са случаен фойерверк, а ще са база за още по-големи успехи в бъдеще. Защото съм сигурен, че на новите терени нашата школа отново ще заработи и ще започне да произвежда таланти, както го правеше до неотдавна.

Безспорно най-голяма заслуга за сегашния възход на клуба е на президента ни Константин Динев. В тези трудни времена за правене на бизнес у нас той не само успява да издържа представителния отбор, а и да инвестира в базата, която на всичкото отгоре не е негова. Прави го от любов към Локомотив и футбола. Затова Коко заслужава едно горещо локомотивско благодаря!

Нека подкрепим момчетата! Те няма да ни подведат и ще ни донесат нова радост!

Винаги ваш:

Христо Бонев



Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).