Настаняват феновете на Нафтата зад вратата на ст. "Беркут"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
10:58 / 03.04.2012
2802
Привържениците на Нефтохимик ще бъдат настанени на маломерното изкуствено игрище в комплекс "Беркут" зад една от вратите на терена в Брестник за двубоя с Ботев (Пд).

Феновете от Бургас няма да заемат предвидения сектор за гости, известен като "Кошарата", тъй като капацитетът на стадиона за зрители е ограничен. Едва 2 000 билета се пускат от днес в проджба, като 100 са за запалянковците на "нафтата".

Безплатно на стадиона ще бъдат допускани притежателите на карти за ВИП ложата, платени абонаментни карти и членове на Сдружение ФК "Ботев", като последните ще влизат с билет, получен от фен-шопа на клуба срещу членска карта, заявиха от канцелариите на "канрачетата".

До края на сезона е спрян и свободния достъп за деца до 14 и хора над 70 години. Преференциите за хора в неравностойно положение остават и те ще продължат да ползват безплатен вход за мачовете на "жълто-черните".

Източник: "Топспорт"



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).