Локо и Берое си разделиха по едно полувреме и точка в Стара Загора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (61)
19:25 / 02.04.2012
8534
Отборите на Берое и Локомотив Пловдив завършиха 1:1 в мач от от 22-рия кръг на футболното ни първенство.

Както и в останалите срещи в България, така и на стадион "Берое" в Стара Загора, футболистите на двата тима също оказаха подкрепа на капитана на националния отбор Стилиян Петров, който е болен от левкемия. Те излязоха с фланелки "Стенли, ние сме с теб". В 19-ата минута и феновете на стадиона вдъхнаха кураж на халфа на Астън Вила с една минута аплодисменти.

Иначе двата тима спретнаха един много здрав мач под Аязмото. Домакините започнаха много по активно двубоя и стояха много по-добре от своя противник, и с показаното на терена заслужено се оттеглиха с гол аванс на почивката. В 24-ата минута Давид Каядо успя да измъкне топката между трима футболисти на Локо Пд и вкара отблизо за 1:0. Минута преди края на първата част "черно-белите" имаха чудесна възможна да възстановят чрез Йордан Тодоров, който бе оставен непокрит в наказателното поле на домакините след едно центриране, но ударът на Тодоров от въздуха излезе в аут.

След почивката пловдивчани бяха по активни от своя противник. Дръпнаха се в по предни позиции и това направи мача по динамичен. В 66-ата минута резервата Илиян Йорданов се отскубна от защитата на домакините, но в последния момент бранител на Берое, който го догонваше успя с шпагат да избие топката от крилото на Локомотив преди той да отправи удар.

Четвърт час преди края на срещата Локо Пд все пак достигна до гол след натиска, който възпитаниците на Емил Велев налагаха през втората част, но гола на Здравко Лазаров бе отменен от рефера Вихрен Манев заради засада. И с оглед играта показана през втората част на "черно-белите" те все пак успяха да изравнят две минути преди края на срещата с гол на Христо Златински от дузпа. Националът на Локо Пд вкара от бялата точка след нарушение срещу Михаил Венков в наказателното поле от бранител на домакините и така фиксира крайното 1:1.

Берое - Локомотив Пд 1:1
1:0 Каядо 25'
1:1 Златински 88' (д)

Берое: Акалски, Ямуков, Зафиров, Везалов, Пенев, Велев, Да Силва, Горанов (63' Христов), Каядо, Ливраменто (81' Ерамоигбе), Ангелов (69' Андонов)

Локомотив Пд: Караджов, Родригес (51' Йорданов), Бенжелюн, Дяков (74' В. Георгиев), Венков, Д. Георгиев (67' Витанов), Коцев, Тодоров, Сержиньо, Златински, Лазаров



Виж коментарите (61)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).