ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Укротяването на Сакалиев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:33 / 27.10.2007Коментари (0)3552
© Plovdiv24.com
След като футболистите осъзнаха, че вече не са просто ритнитопковци, а са новите секссимволи, решиха да приложат настъпателния си чар. В пълна степен това се отнася за нападателя на ЦСКА Стойко Сакалиев, който този сезон играе под наем в Локо (Пд). Стойко не признава ограниченията освен тези, които сами си поставяме. И вярва, че препятствията са, за да се преодоляват.

ЖЕНИТЕ
Сакалиев е само на 28 г., но определено има с какво да се похвали по отношение на нежния пол. Приятелите му се кълнат, че рядко се среща жена, която не може да устои на сините му очи и на чаровната му усмивка. Като магнит за дамите е и чувството за хумор, което притежава Стойко. Още като младеж той си спечели имиджа на голям майтапчия. Първо сред съотборниците си, а след това и сред дамите.
Преди да се ожени през 2002-ра, той разбиваше сърцата на момичетата в Бургас. Макар да бе лудо влюбен в съпругата си Жулвена, тя не успя да го задържи до себе си. За това помогна и трансферът му в ЦСКА. Жулвена и малката му дъщеричка Любомира оставаха често край морето и за лудата глава Сакалиев бе много трудно да стои сам в софийската си квартира. Все по-често започна да се появява и името му в жълтите вестници. Приписваха му връзки с Ваня Щерева, Катето Евро, Елена Тихомирова, Зейнеб от първия "Биг Брадър" и коя ли още не. Популярността на Стойко нарасна и след като се разбра, че фолк звездата Гергана е негова братовчедка. Без никакви колебания той се снима и в клипа на Ваня Щерева "Червено". Никой не се учуди, когато през март 2006-а той обяви официално развода си.
В началото на годината пък попадна в топ 10 на плейбоите у нас в класация на сп. "Плейбой". Въпреки че се възстановяваше от тежка контузия, той често можеше да бъде забелязан в ретро барове като "Брилянтин" или в техно клубове. Облечен винаги модерно, но без излишна официалност, и съоръжен с подходяща компания, за нападателя на ЦСКА се говореше, че е от онези, които "не пропускат".
И Стойко обаче си намери майстора. Близо година той движи с новата си приятелка Мая и все по-рядко обикаля заведенията в София и Пловдив. Музата му е студентка в Англия, а двамата се запознават във фитнес залата. Мая твърди, че не е знаела кой е, когато се запознали.

ТАТУИРОВКИТЕ
Като повечето футболисти Стойко е запален фен на татуировките. Има йероглифи на двете ръце - на едната е изписано името на дъщеря му Любомира, а на другата - "победа". Гордее се много и с плетеницата на крака си. Не крие, че има намерение да си направи и още една татуировка. Не е решил каква, но със сигурност ще е на някое нестандартно място. Отказал се от идеята за дланта заради многото потни жлези, които се намират там. Но е категоричен, че никога не би си направил на гърба.

КОЛИТЕ
Страстта му към автомобилите е пословична. От малък той дава мило и драго да има най-хубавата кола. Но подобно на жените и колите бързо му омръзват. Почти всяка година сменя автомобила си. Напоследък предпочита да разменя колите си с приятели. В момента кара "Ауди А6", но като се има предвид, че приятелката му Мая е дъщеря на собственика на автокъща "Капитолия", не е трудно да се досетим, че и занапред Стойко ще сяда зад различен волан всеки месец.

ТАЙНИТЕ
Не са много хората, които знаят за увлечението на Стойко по звездите. Обича да седи с поглед, устремен към небето. Затова и си купува телескоп. Той му помага да се запознае с живота извън нашата планета.
Хазартът, по който се увличат повечето футболисти, не е в кръвта на Саката. Влизал е веднъж в казино и дори е спечелил, но тръпката така и не се е появила при него. Затова и не залага.

Информацията е на в. "Стандарт".



Източник: в. Стандарт






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ако ЦСКА-София има нов треньор, той ще е Александър Томаш
Дубълът на Локо удари Сливен в мач с 6 гола на стадион "Пловдив"
Сезонът за Локо приключи, оставащите мачове ще са само за престиж
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: