Орела: Локо разполага с добър отбор, но има с какво да ги изненадаме

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:21 / 28.03.2012
1971
Треньорът на Монта­на Атанас Атанасов-Орела смята, че реферите незаслужено по­казват картони на опитния халф Даниел Гаджев. Последният пропуска днешния мач с Локо (Пд).

"Гаджев е добър футбо­лист, но заради огромното си желание да се раздаде на всяка цена си изкарва глупави картони", заяви Оре­ла.

"Оценявам качест­вата му и ще продъл­жавам да разчитам на него. Съдиите обаче вече са го нарочили. Апелирам към тях да не гледат на Гаджев като на черна овца. Видяхте за какъв вто­ри жълт картон го из­гониха срещу Ботев (Bp)", допълни спецът.

За сблъсъка на "Лаута" Атанасов няма да може да разчита на нападателя Димитър Воденичаров. 24-годишното крило е със счупен нос. Воденича­ров получи травмата от удар при домакинс­ката победа с 2:0 над Ботев. На негово мяс­то Орела най-вероят­но ще пусне преотстъпения от Литекс бързак Борислав Борисов.

"Локомотив разпо­лага с добър отбор, с опитни футболисти, но и Монтана има с какво да ги изненада. Ще бъде труден мач, от който трябва да из­мъкнем максималното и да се възползваме от шансовете си. Ло­комотив разполага с невероятна публика и това много им помага", каза още Атана­сов, който ще може да разчита и на централ­ния защитник Емил Копаранов

Браните­лят остана извън гру­пата за срещата с Бо­тев заради проблеми с глезена на левия крак.


Източник: "Меридиан Мач"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).