Бойци, треньори и съдии от ФБК отдадоха почит на своя съмишленик Ангел Петров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:06 / 27.03.2012
3232
С много емоции бе изпълнен националния шампионат за юноши и девойки по Карате-Шинкиокушинкай. Пловдивската зала "Олимпиада" бе изпълнена до краен предел от привърженици и симпатизанти на нашето бойно изкуство. В официалната част предшестваща битките бойците, треньорите и съдиите от Федерация Българско Карате Шинкиокушин отдадоха почит на своя приятел и съмишленик Ангел Петров, убит преди 6 месеца в с. Катуница. На семейството му бе връчен националния флаг, грамота за постиженията му по състезанията и сертификат. Ангел Петров бе посмъртно удостоен с почетен 1-ви Дан. От клуба домакин, АСКК "Тракия" обявиха, че всяка година ще се провежда турнир в негова чест, след което цялата зала почете с едноминутно мълчание паметта му.

След това зам. Председателя на федерацията Сенсей Петър Магеранов връчи сертификат и пояс за 5-ти Дан, с който Световната Карате организация удостоява Шихан Георги Попов.

Началото бе дадено от заместник кмета по спорта и младежката политика на Община Пловдив, Георги Титюков. В шампионата взеха участие 70 състезателя от цялата страна. Срещите бяха много интензивни и динамични, което е характерно за тази възрастова група. Купите за най-технични състезатели станаха притежание на Георги Йорданов и Ивелина Петрова, и двамата от СК "Киокушин", гр. Шумен. Състезанието беше критерии за подбор на национални състезатели и най-добре представилите се ще имат възможността да представят страната ни на европейското първенство на 1-ви юни в Белгия.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).