Наско Курдов си призна: Не се разбирам с Радуканов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
12:07 / 23.03.2012
6668
Нападателят на Ботев Пловдив Атанас Курдов призна, че не се разбира с треньора на "канарчетата" Милен Радуканов. Бившият старши-треньор на ЦСКА остави отново извън групата голмайстора на "жълто-черните" за предстоящия мач с Етър. Освен Курдов за мача с "болярите" отпаднаха и Александър Александров и Николай Домакинов.

"Вярно е, че останах извън групата за мача с Етър. Същото се отнася и за Сашо Александров и Николай Домакинов. Какво да ви кажа? Радуканов си пуска неговите хора. Това е решение на треньора. Той си носи отговорност за действията и постъпките. Лошото е, че по този начин ми спира развитието, но аз ще продължа да се боря. Не се разбирам с Радуканов, това е факт. Цял Пловдив пита защо не играя, а аз не знам какво да кажа. Едно нещо обаче трябва да бъде ясно - искам да помогна на Ботев да изпълни своите цели. Публиката на този отбор е най-великата в България", заяви Курдов, цитиран от Sportal.bg.


Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).