Бандата: Били сме Локо Пд навсякъде, ще ги бием пак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (40)
09:24 / 23.03.2012
6666
Капитанът на ЦСКА Иван Бандаловски беше доста агресивен в изказването си след разгромната победа късно снощи срещу Локомотив София (4:0). Националът е убеден в победата на "армейците" над Локомотив Пловдив на "Лаута".

"Играхме добре и заслужено победихме Локо Сф. Благодаря на публиката, която ни подкрепя в тежкия момент. Дано феновете са с нас и в Пловдив. Дали ме притеснява добрата форма на Локомотив? Не, защото ние сме ЦСКА и всеки трябва да се съобразява с нас. Били сме Локо навсякъде, ще ги бием пак", категоричен бе националът.

"Срещу ЦСКА винаги има удари. Виждате какво стана с увеличеното наказание на Тодор Янчев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов, но те ще се върнат и ще ни помогнат да постигнем целта си. Отвсякъде бутат конкурентите ни, но ще го надживеем. Нас ни оплюваха дори и в началото на сезона, когато имахме 8 поредни победи", каза още Бандата.



Виж коментарите (40)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).