Ивайло Петев: Нека от Локо се канят как ще ни победят

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:24 / 20.03.2012
2328
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че силното представяне на Ло­комотив Пловдив у дома не го пристеснява. Младият специалист смята, че от­борът му няма право да се отпуска, въпреки разгромните победи, тъй като конкурентите за първото място са много близо.

"Очаква ни тежък двубой на "Лаута". Дано продукция­та се хареса на феновете, защото играта е за тях. Иначе Локомотив е стойнос­тен отбор и разполага с доб­ри играчи. Затова ние тряб­ва да подходим максимално концентрирано, както беше досега. Запознати сме с тяхната победна серия като домакини. Тя не ни притесня­ва. Отиваме в Пловдив с ед­на - единствена цел - да й сло­жим край и да вземем три­те точки. Нека от Локо се канят как ще ни победят. В сряда обаче ще видим кой кой е на терена. Всички в отбора работим здраво, за да подобряваме играта си и да показваме по-добър футбол. Нямаме право на никак­во отпускане, тъй като на­шите конкуренти са плътно зад нас. Всеки мач ще излиза­ме, за да спечелим трите точки. Независимо срещу кой играем", сподели Петев.

Той коментира и твърде­нията, че има държавна поръчка Левски да е шампи­он.

"Не бих искал да говоря по тази тема. Ще видим накрая на кой, така да се ка­же, сметките ще излязат точни. Надявам се битката за титлата да се реши на терена. Все пак всички отбори се опитват с всякакви прийоми да спрат Лудогорец. Всеки се хвърля здраво срещу нашия отбор. Това обаче не ни притеснява. Колкото повече ни затруд­няват противниците ни, толкова повече нашата иг­ра ще търпи развитие и това ще ни помага да изчис­тим грешките си", завърши старши треньорът на разградчани.

 

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).