Галатасарай набеляза ас на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
09:13 / 20.03.2012
2631
Турският гранд Галатасарай може да се опита да привлече бразилската звезда на Локомотив Пд Даксон Да Силва. 24-годишният техничар е хванал окото на четирима съгледвачи от Турция, които гледаха победата на Локо над Левски с 2:1 в мача от турнира за Купата на България. Тогава Даксон изнесе много силен мач, удари две греди, но не успя да вкара. Усилията му обаче се понравиха на пратениците на Галатасарай, които бяха докарани на стадиона от бившия президент на Локо Пд Левент Назифоглу.

Очаква се хора от турския клуб да дойдат в България още няколко пъти до края на сезона, за да наблюдават Даксон, преди да излязат с конкретна оферта до Локо Пд за бразилеца. Възможно е скаутите на Галатасарай да кацнат пак на Лаута още в сряда, когато черно-белите приемат лидера Лудогорец.

Самият Даксон от вчера възобнови тренировки с отбора, след като пропусна гостуването на Калиакра заради разтежение, получено в края на мача с Левски. В заниманието се включиха Сержиньо и Джереми Родригес, които също не играха в Каварна.

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).