ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ясен Петров: Интересува ме само Локомотив да побеждава!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 19.10.2007Коментари (0)2773
© Plovdiv24.com
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив - Ясен Петров изрази съжалението си пред Sport1.bg, че няма да може да разчита на Бранеков, Иванов и Сакалиев срещу ЦСКА, тъй като те са преотстъпени от "червените" и нямат право да играят срещу столичани. В интревю, дадено специално за сайта, Петров сподели и как иска да се печелят феновете на "смърфовете", защо е приел офертата на Локомотив и още интересни неща...

- Господин Петров, предстои сблъсък с ЦСКА, който е своеобразно дерби на кръга. Как са нещата в Локомотив към днешна дата?

- Работим усърдно и се готвим за този мач. Искаме всички да зарадваме нашите фенове. Ще имаме проблеми с играчите, които са ни преотстъпени от ЦСКА, тъй като в договорите си те имат клауза, която не им позволява да играят срещу "червените". Имаме проблеми и с контузени, като за Данчо Милиев ще се решава в последния момент. Явор Въндев също твърдо отпада за мача с ЦСКА.

- След като споменахте името на Явор Въндев, ще споделите ли какво е положението с него, след като се появи информация в пресата, че собственичката на Локомотив Пловдив Галя Топалова не е искала да даде 1 500 лева за неговата операция?

- Няма нищо подобно и мога да ви уверя, че всичко с Явор ще е на ред. Той ще бъде опериран от д-р Филипов и се надявам по-бързо да се възстанови. Относно публикациите в пресата мога само да кажа, че това са измислици.

- Успяхте ли вече да се адаптирате в обстановката в Локомотив Пловдив и как ви приемат феновете на отбора, след като сте рожба на вечния съперник на "бяло-черните" - Ботев?

- Нямам никакви проблеми с феновете. Искам обаче да ги печелим на наша страна с добри игри.

- Как всъщност се озовахте в Локомотив Пловдив? Изненада ли ви предложението?

- Изненада ме офертата на Локомотив, но мисля, че попаднах на добро място. Аз съм професионалист и искам да се развивам в треньорската професия, затова избрах и да работя в Локомотив.

- А следите ли обстановката в Ботев Пловдив, след като оттам тръгнахте за големия футбол?

- Следя е, разбира се, но не искам да я коментирам, защото не е моя работа. Само мога да кажа, че това, което се случва с Ботев не е приятно.

- Как се почувствахте, след като направихте мечтан дебют за нов треньор, побеждавайки Ботев?

- Аз тогава го казах и след края на срещата, че това са нещата от живота. Важното е отборът, който водя, да побеждава.

- Преди пловдивското дерби казахте, че знаете как се побеждава Ботев и го сторихте с "черно-белите". Сега можете ли да кажете, че знаете как се побеждава ЦСКА?

- Това ще се види след мача, не искам да говоря предварително.

- Преди години, в началото на 90-те, преминахте от Ботев в Левски и това беше един от големите трансфери в българския футбол. След като сте рожба на "канарчетата" и сега тренирате Локомотив Пловдив, може ли след време да бъдете начело на ЦСКА, след като преди това сте бил футболист на "сините"?

- Единственото, което ме интересува е Локомотив да побеждава. Какво ще стане в бъдеще, не мога да кажа. Времето ще покаже.

- Онзи ден беше един от черните дни за българския футбол на национално ниво, след като не успяхме да победим Албания и вече твърдо сме аут от предстоящото Европейско първенство през 2008 година. Не, че и преди това шансовете ни бяха големи, но все пак ги имаше. Защо се стигна до тук и заслужавахме ли да играем на шампионата на Стария континент?

- Аз бях просто един обикновен зрител на срещата с Албания, както и повечето българия. Всеки видя какво стана, как играхме и всеки има за себе си обяснение какво всъщност се случи. Аз обаче не желая да коментирам ситуацията в националния отбор, тъй като той си има треньор, който най-добре може да ви отговори на въпросите.

Още по темата: общо новини по темата: 25
21.10.2007
21.10.2007
20.10.2007
20.10.2007
20.10.2007
20.10.2007
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Кипърски гранд представи Евандро, договорът му е за 2 години
Фенове на Локо: Добротата и човечността нямат цветове! Винаги заедно, един до друг!
Георги Минчев изненадващо може да се завърне в Първа лига
Фенклубът на Локо: Даваме на търг тениската, която огря жълтия сектор и стана символ на неподвластната черно-бяла любов
Готова е! Днес стартира поръчката за централната трибуна на стадион "Локомотив"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: