Национал на Черноморец спешно под ножа, аут за Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:11 / 09.03.2012
2219
Защитникът на Черноморец Георги Терзиев е претърпял спешна операция. Бранителят пострадал в двубоя с ЦСКА, спечелен от бургазлии с 2:0. Малко преди края на мача Терзиев се сблъска лошо с Джонго Присо при единоборство за топката и тогава е усетил много силна болка в ръката. Все пак той доигра срещата, а след това било установено, че има счупване на костица.

Това принудило Терзиев веднага да се подложи на неотложната операция, след която е с четири шева, като му е поставена и шина. Първоначалните очаквания са той да е извън терените около месец. Заради тежката контузия Терзиев е освободен от Черноморец за около две седмици и вече се е прибрал в родния си Сливен.

Талантливият бранител твърдо отпада от сметките на треньора Димитър Димитров-Херо за следващите няколко мача на бургазлии. Под въпрос за двубоя на Черноморец срещу Локо Пд са още Яни Пехливанов, който се възстановява от разкъсване на мускулни влакна на бедрото, французинът Кристофър Уалембо и таранът Преслав Йорданов. От щаба на бургазлии се надяват поне нападателят да се оправи за мача в Пловдив.

Източник: в. "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).