Ботев уреди новите, пуснаха в продажба билетите за дербито с Нафтата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (49)
09:27 / 29.02.2012
9210
Вчера Ботев Пд уреди с права новите си попълнения в БФС, Административният директор на жълто-черните Костадин Костадинов картотекира за пролетния дял от първенството в Източната "Б" група 10 от зимните си трансфери - вратарите Христо Иванов и Росен Андонов, защитниците Венцислав Бонев и Радослав Бачев, халфовете Христо Телкийски, Лазар Марин, Лъчезар Ангелов, Мариян Огнянов и Валентин Веселинов, както и нападателя Деян Христов. От новите единствено младият защитник Радослав Терзиев, който беше привлечен от Спартак Пд, ще играе за юношите, съобщава "7 дни спорт".

Другите трима, които дойдоха в Ботев от Спартак - Лазар Марин, Росен Андонов и Лъчезар Ангелов - подписаха и първите си професионални договори с Ботев Пд, преди да бъдат картотекирани. Само дошлият от Сливен Валентин Веселинов ще играе със статут на аматьор през пролетта.

Треньорът Милен Радуканов пък остави футболистите в ръцете на помощниците си заради треньорския курс за лиценз Про, който кара. Така той не водеше вчерашното занимание, но днес се завръща. 

Междувременно от днес във фен-шопа на стадион "Христо Ботев" ще бъдат пуснати в продажба билетите за съботното дерби с Нефтохимик. Цената на входните талони е 4 лв.


Виж коментарите (49)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).