Захари Георгиев награди победителите в републиканското по хокей на трева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:05 / 08.10.2007
2086
Пловдивският народен представител и кандидат за кмет от Коалиция за Пловдив Захари Георгиев връчи наградите на победителите в първият кръг от републиканското първенство по хокей на трева. Състезанието, което се провежда в две възрастови групи приключи днес в града под тепетата. Захари Георгиев поздрави всички участници и им пожела да предадат своята енергия на още много деца. По-добре е да играете навън, отколкото да водите виртуални войни пред компютрите. Изживейте детството си спокойно и ви пожелавам някои от вас да станат световни шампиони по хокей на трева, каза още народният представител пред малчуганите.

Като бивш лекоатлет и политик, ангажиран с развитието на спорта сред младежите, Захари Георгиев обеща вчера да помогне на пловдивския клуб по хокей на трева към СУ "Петър Берон". В момента децата няма къде да тренират, затова народният представител ще намери спонсори, които да довършат тяхното игрище. Впечатлен от красотата на този малко популярен у нас спорт, Захари Георгиев декларира намерения да търси финансиране за изграждането на още две площадки за хокей на трева.

По-късно вечерта Захари Георгиев бе специален гост на церемонията по закриването на 16-тия фестивал за български неигрален филм "Златният ритон" и награждаването на филмите - победители.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 30
Днес: 24


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).