Ботев предложи Арфата на Своге

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
09:54 / 10.02.2012
3580
Ръководството на Ботев Пд предложи офанзивния халф Ирфан Юсеинов-Арфата на Спортист Своге. Канарчетата са изявили желание да преотстъпят 22-годишния футболист до края на сезона. Своге е идеален вариант за това, а на всичкото отгоре клубът е един от основните кандидати за влизане в "А" група, но от Западната "Б" група. На този етап няма яснота дали преминаването на Арфата в Спортист ще се осъществи. Както е известно, той един от последните трима футболисти от услугите на които се отказа Милен Радуканов преди отпътуването на отбора за Анталия.

Ако в крайна сметка не се намери отбор, който да вземе Юсеинов под наем през пролетта, не е изключен вариантът той да скъса договора си с пловдивчани по взаимно съгласие. Иначе интерес към Арфата има и от третодивизионния Спартак Пловдив, но едва ли той би се съгласил да акостира при Гладиаторите.

Следобедната тренировка на Канарчетата премина при силен порой. Докато на терена бе втората тренираща група, над Мардън Спортс Комплекс дори силният дъжд за няколко минути премина в градушка.

Източник: "7 дни спорт"



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).