ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Николай Караиванов : Екипът ми ще работи за Пловдив без егоизъм и лични сметки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:02 / 27.09.2007Коментари (0)2771
©
"Успяхме да обединим хората, които без егоизъм и лични сметки ще работят за развитието на Пловдив и превръщането му в модерен град. Пловдивчани трябва да усетят, че живеят в 21-ви век. Залагаме на опита, на гражданската енергия, на експертността, защото отборът, който ръководи Пловдив трябва да се конкурира не само с екипите на всички български общини, но и с тези на европейските. Десницата в града ни трябва да върне лицето и самочувствието си, защото каузата на успеха, демокрацията и свободата са ни водили през последните 17 години", с тези думи кандидатът за кмет на "Десен Алианс за Пловдив" Николай Караиванов представи вчера кандидатите за районни кметове и общински съветници.

Аз съм ново лице в политиката, предполагам, че ще бъда и ново лице в управлението на града, каза кандидатът за кмет на район "Централен" от коалиция "ДА за Пловдив" Иво Бояджиев. Мотивът за кандидатурата ми, е че считам, че човек трябва да се занимава с политика, когато е натрупал житейски опит, когато се чувства финансово обезпечен и когато не влиза в политиката, за да търси прехрана. Имам повече от 20 години успешна адвокатска практика. Професионално съм свикнал да се срещам с хора и да решавам техните проблеми.Досега съм работил за себе си, но за в бъдеще бих искал да работя за Пловдив и пловдивчани. Живея и работя район "Централен" и го познавам добре. Зная, че в предизборно време се обещава твърде много, но смятам, че не е важно да се издигат красиви предизборни лозунги, важното е да се обещаят неща, които да бъдат реализирани. Считам , че в района трябва да се наблегне върху благоустройството на средата, по-добър транспорт, разширяване на пешеходните зони, екологията и озеленяването, строеж на нови детски градини и подобряване на здравеопазването, на социалната и образователната сфера. Естествено средствата затова трябва да дойдат от европейските фондове, които дават много възможности и нови перспективи, заключи Иво Бояджиев.

Кандидатурата ми за кмет на район "Източен" е огромен завой в моя живот. Зная, че в района има доста слаби места, но се надявам с помощта на екипа, който стои зад мен да ги преодолея .Няма да предлагам неизпълними решения , а конкретни алтернативи за решаване на проблемите, заяви Иванка Папазова.

Ще заложа на прекия контакт с всеки избирател на район "Западен" . Аз не обещавам, а казвам кое може да се направи и кое не. Ще направя всичко възможно да съдействам пред по-висшите инстанции за решаване на проблемите, за които пряко не мога да съдействам. Това заяви кандидатът за кмет на район "Западен" от коалиция "ДА за Пловдив" Васил Згуров. Той посочи като свои основни приоритети в програмата си модернизиране на транспортната, социална и технологична инфраструктура на района, опазване на природните дадености, облагородяване на междужилищните пространства, подобряване на публичните и частните услуги и балансирано градоустройствено развитие.
Аз също съм ново лице в политиката, досега съм работил като експерт по финанси и икономика. С тези думи започна представянето си кандидатът за район "Северен" Светозар Гледачев. Той е доказал, че може да управлява пари-достатъчно много и достатъчно добре и смята, че подобряването на управлението на общината ще подобри и живота на всеки жител в района. Гледачев вярва, че може да промени управлението на района, защото има достатъчно знания и опит затова.

По време на мандата си на общински съветник от район "Тракия" през последните 4 години успях да направя доста неща, но останаха и немалко неразрешени въпроси. Смятам да се заема с тях през предстоящия ми мандат, обяви кандидатът за кмет на район "Тракия" от коалиция "ДА за Пловдив" Светлана Грозданова/ ДП/.

Живея в район "Южен" и ще дам цялата си жизнена енергия, за да го направя един от най-привлекателните в Пловдив. Стратегията ми ще бъде да се срещна с много жители на района, чиито мнения и препоръки ще влязат в нашата програма. Приоритетите ни ще бъдат ремонти на пътищата, озеленяване, подобряване на чистотата, оборудване на парковете с нови детски съоръжения и поставяне на улично осветление. Това изтъкна кандидатът за кмет на район "Южен" от коалиция "ДА за Пловдив" Атанас Панчов.

 



Още по темата: общо новини по темата: 518
24.01.2009 »
31.12.2007 »
10.12.2007 »
12.11.2007 »
09.11.2007 »
09.11.2007 »
предишна страница [ 1/87 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфликт Израел-Газа
Първа лига, сезон 2024/2025
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: