Ботев се отказа от турнира в Димитровград заради контрола с Поморие

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
17:11 / 26.01.2012
6144
Програмата на "Ботев" Пловдив в седмицата между лагерите в Сандански и Анталия претърпя промяна, информира официалният сайт на "жълто-черните". Плануваното участие в тристранния мини-турнир в Димитровград на 1 февруари пропадна, като вместо това на същата дата възпитаниците на Милен Радуканов ще играят с "Черноморец" Поморие. Два дни по-късно е контролата с бургаския "Черноморец".

Покрай двете приятелски срещи отборът ще прекара няколко дни покрай морето. Футболистите и спортно-техническия щаб ще тръгнат за Поморие след сутрешната тренировка във вторник, която е предвидено да се проведе във Войводиново. В 18 часа "канарите" ще имат още едно занимание, но вече под прожекторите на изкуствения терен в курорта.

На същия стадион в сряда следобед е двубоят с втородивизионния тим, който ще започне в 14.00 или в 14.30 часа. За четвъртък е запланувана една тренировка, а в петък на стадион "Лазур" в Бургас е мачът срещу елитния "Черноморец". Същата вечер отборът се прибира в Пловдив.

Рано сутринта в неделя "Ботев" заминава за Истанбул, откъдето хваща самолета за Анталия, където от 5-ти до 19 февруари ще се проведе вторият зимен лагер. В Турция "жълто-черните" ще изиграят пет контроли, в които срещат последователно казахстанския "Кайрат", молдовския "Академиа", унгарския "Дьордьош", румънския "Делта" Тулчеа и чешкия "Бохемианс" Прага.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).