Радуканов изгонил Киков заради Дуци

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (50)
16:57 / 12.01.2012
6639
Известният и като БГ-Мауриньо треньор на Ботев (Пловдив) Милен Радуканов започна да забърква скандали в първия ни 100-годишен футболен клуб, твърди Топспорт. Видинчанинът е нагнетил напрежение в съблекалнята, където показва и реваншизъм.

Срещу Радуканов изрева поливалентният футболист Стефан Киков, освободен от Ботев преди няколко дни по непонятни причини. 

"Махна ме, защото съм приятел на Дуци Симонович. Аз въобще не съобразих, че всъщност Радуканов бе изритан от ЦСКА от моя приятел и бивш треньор в Сливен. С Дуци си говорим по телефона почти всеки ден, но и за миг не съм се сетил, че Радуканов му има зъб.

Станало е така, защото нито веднъж Дуци не е споменал неговото име. На част от разговорите ми е ставал свидетел Светльо Петров, който пък и тук в Пловдив доказа, че е най-големият доносник, раждал се сред българските футболисти," разкри Стефан Киков.

30-годишният възпитаник на Ботев (Пд) е обиден на Радуканов и поради факта, че треньорът досега уж е показвал симпатии към представянето му на терена, както и влагането в тренировките.

"Бях контузен, когато Радуканов дойде в Ботев. Тренирах с него една седмица и имах дял за отстраняването на Черноморец за Купата. След този мач Милен ме прегръща, целува, само не ми бръкна в дупето от радост. Затова сега съм крайно огорчен, че ме отстрани по този долен начин. Защото аз не съм сополанко на 18 години, а доказал се футболист, който има претенции, че може да е полезен на родния си клуб", отсече Киков.

Футболистът вече е разговарял с шефовете Ангел Палийски и Марин Бакалов, за да си вземе неполучените заплати. Киков ще разтрогне с Ботев "по взаимно съгласие".



Виж коментарите (50)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).