Мартин Камбуров: Какъв Левски, само Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (79)
11:45 / 29.12.2011
15213
Спряганият за трансфер на "Герена" Мартин Камбуров отрече информациите за евентуална сделка. Той обяви, че кариерата му в България ще завърши в любимия му Локомотив Пловдив.

"Виждах се на няколко пъти с Иво Тонев (бел. ред. новият член на управителния съвет на Левски), но не сме си говорили за трансфер. Посетихме няколко заведения, но за футбол не е ставало въпрос."

"От Левски са ме искали два пъти - по времето на Наско Сираков и на Гонзо. И двата пъти съм бил коректен и съм поставял условията си, а после е зависело от клубовете. Сега обаче трансфер не може да има. "

"Смятам да завърша кариерата си в България, но това ще се случи в Локомотив Пловдив. Там ми е сърцето. Ще се разбере през лятото дали ще се върна на "Лаута", или ще продължа в Китай", заяви Камбуров пред вестник "Тема Спорт".

Той не разкри колко време още смята да се състезава на високо ниво. Примерът на ветерани като Здравко Лазаров, Христо Йовов и Тодор Янчев обаче го мотивира.

"Ще играя, докато ставам. Видя ли, че вече не се получават нещата, ще дам път на младите. Но играчи като Здравко Лазаров, като Христо Йовов, които са по-големи от мен, продължават да носят отборите си на гръб, така че защо да не остана и по-дълго", разкри още Камбуров.

В момента той носи екипа на китайския Далиен, за който отбеляза 10 гола през миналия сезон и се превърна в основен голмайстор. Той има договор до лятото, но предстои да разбере дали ще бъде подновен.



Виж коментарите (79)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).